Gäre Bygg

Gäre Bygg AB är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare till vårt verksamhetsområde, Skaraborgs Län.

Vår byggverksamhet inom nybyggnation, ombyggnation och försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med fler kompetenta snickare. Du kommer att ingå i ett team om 6–8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatkunder.

Vi söker dig som är snickare i Skövde med omnejd samt vill arbeta med mindre entreprenader och byggservice. Du har yrkesbevis, några års erfarenhet samt är noggrann, självständig och initiativrik. B-körkort är krav och du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.
Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.

Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag, statliga myndigheter samt kommunala bostadsbolag. Vi ser hela Skaraborgs Län med omnejd som vårt arbetsområde.

Gäre Bygg erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på Gäre Bygg.

INFO OM FÖRETAGET
Gäre Bygg Aktiebolag med säte och huvudkontor i Skövde är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

I dagsläget är Gäre Bygg 21 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 2st golvbolag samt 1st plåtföretag. Vi är totalt 175 anställda och omsätter ca 220 msek/år.


För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Välkommen med din ansökan senast 15/10-2022
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.


Besök gärna vår hemsida www.garebygg.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3
Kontakt
  • Peter Tagner, 070-2305181
Publicerat 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb