Golvtjänst i Degerfors Aktiebolag

Golvtjänst i Degerfors AB som ingår i koncernen Byggbetjänten AB expandera och söker nu självgående golvläggare till sin verksamhet i Karlskoga med omnejd.
 
Golvtjänst i Degerfors AB är ett traditionellt golvbolag med långa och goda kundrelationer.   
Våra kunder finns idag hos byggföretag och kommunala fastighetsbolag. Vi är det lilla familjära företaget med den stora koncernens muskler.

Vi söker dig med några års erfarenhet samt GVK behörighet och B-körkort. I koncernen Byggbetjänten AB finns ytterligare 2 st golvbolag, Ekonomigolv i Örebro AB och Golv & Kakel i Mellansverige AB

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar. Servicebuss tillhandahålls av oss. Friskvårdsbidrag, företagshälsovård och trevliga aktiviteter ser vi som en självklarhet.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Golvtjänst i Degerfors AB ingår numera i en koncern som består av Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt, Ekonomigolv i Örebro, Gäre Bygg AB, H. Einarsson byggnads Aktiebolag (HEBAB) samt Forna stål & Montage AB. I koncernen finns idag 180 st anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Information och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner 
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Varmt välkommen med din ansökan senast 31/7. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre för tjänsten? Tipsa dem gärna!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/10
Kontakt
  • Peter Tagner, 070-2305181
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb